förbered dig

För bästa effekt

För bästa effekt är det viktigt att komma 4-5 gånger med ganska korta mellanrum mellan behandlingarna för att bryta ner spänningens barriär och komma in i ett mer avslappnat tillstånd. När vi gör det börjar kroppen läka sig själv. Efter det följer var och en sin egen process och känner in hur lång tid det ska gå mellan behandlingarna.

Fibromassagen kan man börja med en gång i veckan i 3 veckor. Sedan kan man ha 2 veckor, 3 veckor och till sist 4 veckor mellan behandlingarna. Det kan skilja sig från person till person vilket som passar bäst i det långa loppet.

Kontinuitet

Rosenmetoden ska det vara minst 2 veckor mellan behandlingarna. Även här kan man skjuta det till 3 och 4 veckors mellan rum efter introduktionsperioden.

Man ska veta att kroppen är väldigt tålig och man kan ”misshandla” den en längre tid innan den säger ifrån, rent av många många år. När den väl säger ifrån får man ha tålamod och tilit. Det kan ta en lång tid innan den blir bättre och börjar läka. Det är inget man gör på ett fåtal behandlingar. För bästa långvariga resultat bör man gå minst 1 års tid med minst 1 behandling i månaden. De klienter som har gett det året till sig själv har fått fina resultat med förbättrat välmående och mindre smärta i kroppen. Även oro och ångest dämpas och kan på sikt bli mindre och mindre.

Kontakta mig

Vill du veta mer om mina tjänster?
Eller kolla tillgängligheten, vänligen skicka ett meddelande till mig nedanför.
Du kan även alltid ringa på 070 413 41 71