Skak och dans meditation

Osho Kundalini meditation är en skak och dans meditation i fyra steg, bäst vid solnedgången eller sent på eftermiddagen.

Denna meditation hjälper din energi att flöda och att omvandlas till lycka och glädje. Genom att bli helt nedsänkt i skakning och dans av de två första etapperna, smälter du ”några blockeringar” i kroppen, vilket får vätskeflöde till platser där din energi känns blockerad. De två sista stegen flyttar din energi uppåt till tystnad. Det är ett mycket effektivt sätt att varva ner och släppa slutet av en hektisk dag.

Höstens termin startar onsdagen den 4/10 kl 18:00 på Lundavägen 6, Staffanstorp. Pris: 750:-/10 ggr. Vill du vara säker på din plats, anmäl dig redan idag på kontakt@ann-silwer.se. Antalet platser är begränsade! 

Kungen bland alla aktiva meditationer är en utmärkt morgonmeditation och en fantastisk energikick! Den tar oss igenom alla livets grundläggande aspekter – andning, känslor, kontakt med kroppen och jorden, tystnad och stillhet och, till sist, dans och firande – och alltihop i en virvel av energi. Välkommen till den dynamiska stillhetens magi!

Känn till din potenial

Om du vill leva ditt liv fullt ut måste du först veta din potential, vem du verkligen är. Många meditationstekniker kräver en till att sitta still i tystnad. Men det är svårt pga all stress som finns i våra kroppsminnen. Innan vi kan hoppas att nå in i vårt krafthus av medvetenhet behöver vi släppa på våra spänningar. Osho Aktiva Meditationer är special designade av Osho under en längre tid för att ge oss möjligheten att medvetet uttrycka och uppleva nedtryckta känslor och lära oss konsten att titta på våra vanemönster på ett nytt sätt. Dynamic meditation som görs tidiigt på morgonen medan hela naturen håller på att vakna till liv och natten är slut. Solen är på väg upp och allting blir medvetet och allert.

Kontakta mig

Vill du veta mer om mina tjänster?
Eller kolla tillgängligheten, vänligen skicka ett meddelande till mig nedanför.
Du kan även alltid ringa på 070 413 41 71