Meditationer

OSHO Dynamic och Kundalini meditation

Vi lever i ett tufft tempo och hinner inte alltid bearbeta allt som händer runt omkring oss. Vi trycker undan våra känslor och säger inte alltid vad vi tycker och tänker. Till sist blir det överfullt och bägaren rinner över och kanske får en oskyldig människa ta emot all vår ilska och frustration. Genom Dynamic meditation kan vi ge uttryck och släppa ut en del av det vi går och bär på och håller inne på en trygg plats. I Kundalini meditationen skakar vi loss och rensar vårt nervsystem så vi får lugn och ro igen och kan släppa oro som vi går och bär på.

Dynamic meditation ger oss möjlighet att släppa på trycket genom sina 5 faser under 1 timme med intensiv andning, katarsis, mantra chanting, tystnad som avslutas med att vi firar med dans. Denna meditation görs bäst på morgonen när natten övergår till morgon.

Kundalini meditation är 4 faser under 1 timme. Denna meditation görs bäst vid solnedgången eller på sen eftermiddag. Att vara helt nedsänkt i skakningen och dansen i de två första stegen hjälper till att ”smälta” det stenliknande varelsen, varhelst energiflödet har undertryckts och blockerats. Då kan den energin flyta, dansa och förvandlas till lycka och glädje. De sista två stegen gör att all denna energi kan strömma vertikalt, att röra sig uppåt till tystnad. Det är ett mycket effektivt sätt att varva ner och släppa taget i slutet av dagen.

From vecka 37 är du varmt välkommen att delta på Studio S i Staffanstorp.

Torsdagar kl 07.00 är det Dynamic meditation. Medtag huvudkudde och ögonbindel.

Söndagar kl 19.00 är det Kundalini meditation.

Är du inte redan kund hos Studio S kan du köpa ett 10-kort för 1.195:- eller betala 150:- per gång med swish.

Känn dig varmt välkommen.

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Sockertoppen 6 BV till höger
245 33 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande