150:- rabatt till alla nya kunder som inte har varit hos mig tidigare, gäller tom 31 maj 2020.

Omedvetet går vi omkring med kroniska muskelspänningar. Det begränsade blodflödet resulterar också i otillräcklig bortförsel av avfallsprodukter från musklerna, vilket resulterar i trötthet och smärta. Förutom detta håller spända muskler fast vätska som börjar stelna och hårdna när det hålls statisk. En förbättrad blodcirkulation hjälper till att bryta ned cellernas avfallsprodukter (tex mjölksyra) genom att leverera mera syre till cellen. Detta gör det lättare för kroppen att göra sig av med de produkter som är resultatet av nedbrytningsprocessen. // Marion Rosen

Rosenmetoden och Fibromassage får den kroniska muskelspänningen att släppa så blodflödet och rörligheten i muskeln kommer igång igen.

Varmt välkommen!
Skriv M150 i rabattkod vid bokning.

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Sockertoppen 6 BV till höger
245 33 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande