Utbrändhet

Utbränd – utmattningssyndrom

För 2 år (2017) sedan blev jag utbränd och var sjukskriven 100% i 5 månader. Jag sov och tog hand om mig på bästa sätt i 3 månader och ingenting förändrades.  Jag var så trött både mentalt och fysiskt att jag inte kunde fungera i min vardag.  Sov 10 timmar per natt och var ändå lika trött på morgonen som när jag la mig kvällen innan. Musklerna skrek i ren smärta när jag tex gick en snäll promenad på 20 minuter. Hjärtat slog hårt och det kändes helt utslitet. Hjärnan fungerade väldigt dåligt och mitt minne försvann helt. Jag visste att jag visste men ändå kunde jag inte få fram informationen. Närminnet svek helt och mina barn blev rädda att jag var allvarligt sjuk, så även jag!

Efter 3 månads 100% sjukskrivning fanns det ingen som helst tillfrisknande. Jag gick runt som ett spöke och sov mycket både natt och dag. Till min räddning så kom en kollega med lösningen till  mig. När jag hade fått informationen hur viktiga våra fettsyrebalanser i kroppen är så började polletten ramla ner. Jag tog ett enkelt blodtest och jag fick klara besked på vad som var felet. Redan efter 2 veckor med balansoljan så började det att vända. Jag blev piggare och kände att nu började kroppen få näringen tillgodo. På 7,5 månad var jag åter i arbetslivet på 100% och jag fungerade fullt ut både fysiskt och mentalt. Och vad jag har förstått så återhämtade jag mig ovanligt fort. Det kan ta upp till 5-10 år att återhämta sig från utmattning/utbrändhet.

Idag jobbar jag, förutom med behandlingarna, att sprida denna kunskap och hjälpa människor till ett friskare och starkare liv. 
Vill du veta mer så kontakta mig på 0704-134171 så bokar vi in en kostnadsfri informationsträff. Vi kan ses en och en eller om ni är 2-4 st så fungerar det med. Vill man veta sin balans så tar vi ett blodtest på mötet. 

Är ni en förening eller företag som vill att jag kommer och informerar och håller en föreläsning så går det bra. Skriv ett meddelande här nedan så hör jag av mig.

 Varmt välkommen att höra av dig!

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Sockertoppen 6 BV till höger
245 33 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande