Utbrändhet

Utbränd – utmattningssyndrom

Idag blir snart mer eller mindre alla utmattade/utbrända på ett eller ett annat sätt.

Själv gick jag in i väggen maj 2017 och blev helt förbluffad, hur kunde jag som vet så mycket om hälsa rasade helt? Jag lägger mycket pengar på bra kost och har ätit ekologiskt sedan flera år tillbaka. Känslan var att jag inte fick näringen tillgodo i kroppen. Den liksom bara försvann ut lika fort som jag hade ätit den. Jag var så trött både mentalt och fysiskt att jag inte kunde fungera i min vardag. Sov 10 timmar per natt och var ändå lika trött på morgonen som när jag la mig kvällen innan. Musklerna skrek i ren smärta när jag tex gick en snäll promenad på 20 minuter. Hjärtat slog hårt och det kändes helt utslitet. Hjärnan fungerade väldigt dåligt och mitt minne försvann helt. Jag visste att jag visste men ändå kunde jag inte få fram informationen. Närminnet svek helt och mina barn blev rädda att jag var allvarligt sjuk, så även jag!

Efter 2,5 månads 100% sjukskrivning fanns det ingen som helst tillfrisknande. Jag gick runt som ett spöke och sov mycket både natt och dag. Till min räddning så kom en kollega med lösningen till  mig. När jag hade fått informationen hur viktiga våra fettsyrebalanser i kroppen är så började polletten ramla ner. Jag tog ett enkelt blodtest och jag fick klara besked på vad som var felet. Redan efter 2 veckor med balansoljan så började det att vända. Jag blev piggare och kände att nu började kroppen få näringen tillgodo. På 7,5 månad var jag åter i arbetslivet på 100% och jag fungerade fullt ut både fysiskt och mentalt. Och vad jag har förstått så återhämtade jag mig ovanligt fort. Det kan ta upp till 5-10 år att återhämta sig från utmattning/utbrändhet.

Idag jobbar jag, förutom med behandlingarna, att sprida denna kunskap och hjälpa människor till ett friskare och starkare liv. Detta sker på 3 olika sätt, jag ger informationen individuellt, håller föredrag på olika tillställningar tex föreningslivet, företag mm och håller föredrag på min praktik i Staffanstorp.

Är ni en förening eller företag som vill att jag kommer och informerar så går det bra. Skriv ett meddelande här nedan så hör jag av mig.

Är du själv och vill ha informationen så kontakta mig här nedan så bestämmer vi tid för en träff.

Eller vill du/ni komma när jag håller föreläsning på praktiken i Staffanstorp på håll utkik under fliken Aktuellt, eller skicka mig ett meddelande här nedan.

Varmt välkommen att höra av dig!

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Södra Lundavägen 6
245 32 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande