Rosenmetoden

Väcker minnen till liv

Rosenmetoden är en mjuk och kraftfull beröring som går på djupet och väcker minnen till liv.

Varefter livet formar oss lär vi oss att hålla i våra känslor (känsloreaktioner). Kanske formas vi i att inte bli arga, inte gråta eller i att inte vara för glada och uppspelta, den övervakande rollen tar vi sedan över själva. Genom att spänna oss klarar vi av att anpassa oss till livet. Det som en gång var ett sätt att hantera olika situationer, kan med tiden göra oss spända, begränsade och avstängda. Vi märker det kanske som smärta eller andra fysiska symtom.

Rosenmetoden handlar om att tillåta sig att känna de känslor som inte fick utrymme då något hände. Rosenmetoden handlar också om att tillåta sig att vara den man är och att respektera sina känslor.

När du känner din kropp kan du hämta trygghet i dig själv och får då en djupare livskänsla. Muskelspänningar är muskler i ständigt arbete, som själ kraft och bidrar därigenom till trötthet.

Några av dina möjligheter vid behandling med Rosenmetoden: friare andning, ökad rörlighet, minskad smärta, ökad cirkulation av blod och lymfa, stärkt immunförsvar, minskad trötthet och ökad kreativitet.

En introduktion till Rosenmetoden i praktik och vetenskap.
Klicka här

Forskningen bakom rosenmetoden

Forskning visar att beröring påtagligt inverkar på hormonproduktionen i kroppen. Stresshormonet kortisol minskar medan ”lugn och ro”-hormonet oxytocin ökar. Beröring ökar immunförsvaret.

Rosenmetoden är numera avdragsgill för företag om den erbjuds alla anställda som friskvård eller vissa anställda som har behov av rehabilitering. Rosenterapeuter har tystnadsplikt och arbetar efter etiska regler och är ansvarsförsäkrade. Alla Rosenterapeuter är certifierade av Rosen Institutet i Berkeley, USA.

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Sockertoppen 6 BV till höger
245 33 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande