Rosenmetoden

Väcker minnen till liv

Rosenmetoden är en mjuk och kraftfull beröring som går på djupet och väcker minnen till liv.

Varefter livet formar oss lär vi oss att hålla i våra känslor (känsloreaktioner). Kanske formas vi i att inte bli arga, inte gråta eller i att inte vara för glada och uppspelta, den övervakande rollen tar vi sedan över själva. Genom att spänna oss klarar vi av att anpassa oss till livet. Det som en gång var ett sätt att hantera olika situationer, kan med tiden göra oss spända, begränsade och avstängda. Vi märker det kanske som smärta eller andra fysiska symtom.

Om du vill leva ditt liv fullt ut måste du först veta din potential, vem du verkligen är. Många meditationstekniker kräver en till att sitta still i tystnad. Men det är svårt pga all stress som finns i våra kroppsminnen. Innan vi kan hoppas att nå in i vårt krafthus av medvetenhet behöver vi släppa på våra spänningar. Osho Aktiva Meditationer är special designade av Osho under en längre tid för att ge oss möjligheten att medvetet uttrycka och uppleva nedtryckta känslor och lära oss konsten att titta på våra vanemönster på ett nytt sätt. Dynamic meditation som görs tidigt på morgonen medan hela naturen håller på att vakna till liv och natten är slut. Solen är på väg upp och allting blir medvetet och allert.

Rosenmetoden handlar om att tillåta sig att känna de känslor som inte fick utrymme då något hände. Rosenmetoden handlar också om att tillåta sig att vara den man är och att respektera sina känslor.

När du känner din kropp kan du hämta trygghet i dig själv och får då en djupare livskänsla. Muskelspänningar är muskler i ständigt arbete, som själ kraft och bidrar därigenom till trötthet.

Några av dina möjligheter vid behandling med Rosenmetoden: friare andning, ökad rörlighet, minskad smärta, ökad cirkulation av blod och lymfa, stärkt immunförsvar, minskad trötthet och ökad kreativitet.

En introduktion till Rosenmetoden i praktik och vetenskap.
Klicka här

Forskningen bakom rosenmetoden

Forskning visar att beröring påtagligt inverkar på hormonproduktionen i kroppen. Stresshormonet kortisol minskar medan ”lugn och ro”-hormonet oxytocin ökar. Beröring ökar immunförsvaret.

Rosenmetoden är numera avdragsgill för företag om den erbjuds alla anställda som friskvård eller vissa anställda som har behov av rehabilitering. Rosenterapeuter har tystnadsplikt och arbetar efter etiska regler och är ansvarsförsäkrade. Alla Rosenterapeuter är certifierade av Rosen Institutet i Berkeley, USA.

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Södra Lundavägen 6
245 32 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande