Kan det vara att årets distansering öppnar upp för din personliga utveckling och välmående?

Vi kan inte längre rusa på och fylla oss med yttre stimulering i samma utsträckning som tidigare. Det kan vara jobbigt för många av oss när lugnet kommer så tätt inpå. Vi kan omvandla det till en GÅVA att faktiskt få utrymme att stanna upp och reflektera över livet vi lever. Vad vill jag innerst inne göra? Vad hade jag för drömmar och mål när jag var liten? Lever jag det livet som jag verkligen vill leva? Mår jag så bra som jag är värd att göra? Frågorna kan vara många när vi väl har tiden att höra dem.

Vi erbjuder en kurs på 4 veckor med Rosenmetoden, utvecklande samtal, qigong och meditation, föreläsning om kroppens fettsyrebalanser.

Rosenmetoden och utvecklande samtal är en kombination av två kraftfulla verktyg för återhämtning för kvinnor som vill hitta tillbaka till sin egen kraft.

Rosenmetoden öppnar dörren, dit samtalen inte når av sig självt. Rosenmetoden löser upp muskelspänningar och blodcirkulationen ökar i kroppen. Samtalen tar vid, när kroppen har öppnat upp och hjälper klienten att sätta ord på sina tankar och känslor. Med hjälp av Rosenmetoden och utvecklande samtal, hjälper vi dig att skapa klarhet och tydlighet på vägen framåt.

Vi kommer att ses vid 2 tillfällen per vecka. En gång enskilt och en gång i grupp. Gruppen kommer att bestå av max 8 deltagare.
Uppstart den 3 augusti där ses vi hela gruppen och planerar in behandlingar och utvecklande samtal och avslutar med en meditation. Nedan ser du schemat hur upplägget kommer att se ut. Rosenbehandlingar och utvecklande samtal planeras in individuellt.

V 32: En rosenbehandling och ett qigongtillfälle. Lördag 8 augusti kl 9.30-10:45 föreläsning om kroppens fettsyrebalanser.
V 33: Ett utvecklande samtal och ett meditationstillfälle.
V 34: En rosenbehandling och ett qigongtillfälle.
V 35: Ett utvecklande samtal och ett meditationstillfälle.
Meditation och qigong är måndagar kl 18:00-19:15

Vid fint väder kan vi hålla qigong och meditation utomhus om så önskas.

Pris per person är 4.500:-
Anmäl dig senast den 27/7 på kontakt@ann-silwer.se och betala in hela avgiften 4.500 kr på Bg 102-1120

Jag, Ann Silwer kommer att ge Rosenbehandlingarna samt meditationer och Marianne Jönsson, som driver ”Högkänslig och sensitivt begåvad”, har de utvecklande samtalen samt qigong.

Marianne och jag lärde känna varandra för ca 10 år sedan, då hon kom till mig för Rosenbehandlingar och nu har våra vägar korsats igen och vi är i början av ett fint och utvecklande samarbete.

Känn dig varmt välkommen ♥
Ann och Marianne

https://www.facebook.com/events/262421411729336/

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Sockertoppen 6 BV till höger
245 33 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande