Silwer´s Praktik är i utvecklingsfas där nya terapeuter kommer inom kort att vara tillgängliga på Silwer´s Praktik. Vissa har varit klienter hos mig och några har jag gått Änglahealing utbildning tillsammans med. Vi har blivit nära och fina vänner samt varandras stöttepelare/mentorer. Tillsammans har vi mycket kunskap och vill gärna erbjuda det till våra klienter.

Idag presenterar jag Marianne Jönsson som tog sin första rosenbehandling hos mig för 10 år sedan. Idag är hon utbildad ICF Professional Certified Coach, PCC & författare och erbjuder ”utvecklande samtal” samt qigong. Nu har våra vägar korsats igen och vi är i början av ett fint och utvecklande samarbete. Jag hälsar Marianne varmt välkommen till Silwer´s Praktik <3

Marianne Jönsson ”Högkänslig och sensitivt begåvad” har ett fint introduktions och sommarerbjudanden i utvecklande samtal.

Det är en annorlunda tid vi upplever. Sommar och hemester bjuder in till reflektion och återhämtning. Är det dags att skapa ditt liv precis så som du önskar? Att skapa klarhet och tydlighet på vägen framåt. Våra samtal utgår precis där du befinner dig idag mot ett önskat läge. Det här är din stund och du är välkommen hem till dig själv!

Sommarerbjudande till och med den 31 augusti 2020.

15 minuter gratis ”prova-på” samtal per telefon.

3 samtal á 50 minuter – 1.950:- (Ord.pris 2.700:-)
5 samtal á 50 minuter – 3.250:- (Ord.pris 4.500:-)

Samtalen sker per telefon eller på Silwer´s Praktik i Staffanstorp.

Bokning sker på info@alorum.se eller 0708-869442

Varmt välkommen!
Marianne Jönsson

VILL DU VETA MER?
Ring: 070 413 41 71

Kontakta mig

Adress

Sockertoppen 6 BV till höger
245 33 Staffanstorp

Kontakt

070-413 41 71
kontakt@ann-silwer.se

Skicka meddelande